CONTACT
voor vragen
en boekingen

Gert-Jan Jansen

Gert-Jan Jansen

Verbinden van mensen, kennis en creativiteit

BIO

Gert-Jan is één van de meest ervaren dagvoorzitters van ons land. Met zijn talent om iedere groep feilloos aan te voelen, bereikt hij vaak meer dan waar de opdrachtgever vooraf op had durven hopen.

Met scherpte en een positieve blik weet hij iedereen bij de bijeenkomst te betrekken, waardoor elke deelnemer voelt dat zijn inbreng er toe doet. Zo zet hij de gezamenlijke kennis en creativiteit van de groep in om diepere lagen aan te boren, tot nieuwe inzichten te komen en concrete resultaten te boeken.
Gert-Jan heeft een voorkeur voor kleinere en middelgrote bijeenkomsten. Deze zijn 
geen doel op zich maar een middel om met elkaar verder te komen! 

 

Door zijn ervaring kan Gert-Jan overweg met vrijwel iedere doelgroep en maakt hij zich ider onderwerp snel eigen. Dankzij zijn ruime televisie-ervaring is hij een snel schakelende presentator/gespreksleider. In de voorbereiding van een bijeenkomst denkt Gert-Jan graag mee over vorm en inhoud. 


Gert-Jan heeft een speciale liefde voor alle onderwerpen die te maken hebben met ZZP-ers, ondernemerschap en duurzaamheid. In zijn woonplaats Utrecht initieerde hij zelf diverse projecten rond deze onderwerpen.

RECENTE PROJECTEN (SELECTIE)

VNCI Jaarcongres

VNCI Jaarcongres Lees meer