CONTACT
voor vragen
en boekingen

Rajae El Mouhandiz

Rajae El Mouhandiz

Talent met vele gezichten, gezicht met vele talenten

BIO

Rajae is een multi-talent; als mens en dus als dagvoorzitter. Ze is tegelijkertijd geworteld in de Westerse samenleving en in haar Islamitische roots. Ze combineert met speels gemak kunst & cultuur aan de ene kant met het corporate bedrijfsleven en ondernemerschap aan de andere. 

Ze zoekt – in zichzelf, anderen en organisaties – altijd naar het positieve; naar ontplooïng, ontwikkeling en ontmoeting. Bijeenkomsten onder haar leiding bouwen altijd aan iets moois, iets beters en iets gezamenlijks.
Rajae brengt creativiteit vanuit haar achtergrond als muzikant, zangeres, producent, theater- en filmmaakster. En ze staat garant voor resultaat, dankzij haar ervaring in het bedrijfsleven. Als dagvoorzitter zorgt ze voor evenementen die zowel effectief als inspirerend zijn.

Rajae is voelt zich vooral thuis in onderwerpen, waarbij ze het beste in mensen naar boven mag halen: actualiteiten, kunst, cultuur, multi-culti, diversiteit, emancipatie, religie, integratie, internationale business, diplomatie, civil society, media, goede doelen.