CONTACT
voor vragen
en boekingen

Stefan Wijers

Stefan Wijers

Analytisch en betrokken

BIO

Stefan rommelt, roert, agiteert, koestert en sust. Hij zoekt altijd naar de juiste sfeer om te brainstormen of te discussiëren. Hij heeft het lef kwetsbaar te zijn en zo anderen te verleiden zich open te stellen voor een echt gesprek. Hij durft grenzen op te zoeken, in de gezamenlijke zoektocht naar de kern van de zaak.

Stefan Wijers is als een vis in het water bij precaire situaties, waarin beleid en bestuur elkaar treffen in spanning en tegenspraak. Hij is tegelijkertijd analytisch op proces & inhoud en betrokken op emotie & gevoel. Stefan is als geen ander in staat draagvlak te creëren en groepen te helpen de volgende stap te zetten. Hij spreekt zowel de taal van de politiek als van de straat en dat maakt hem breed inzetbaar: van debat tot inspraakavonden, van managementdagen tot teambuilding.

In 2013 won Stefan Wijers de award voor ‘beste dagvoorzitterschap van het jaar’. Inhoudelijk is hij thuis in politiek, overheid & regelgeving, telecom, media, zorg, woningbouw en de financiële sector.

RECENTE PROJECTEN (SELECTIE)

OLVG/SLAZ

OLVG/SLAZ Lees meer