CONTACT
voor vragen
en boekingen

Typisch! (Wolthuis & Bergsma)

Typisch! (Wolthuis & Bergsma)

BIO

Femke Wolthuis en Eric Bergsma brengen een unieke vorm van dagvoorzitterschap naar bijeenkomsten. Ze combineren een stevige journalistieke, inhoudelijke basis met milde humor, zang en muziek. De lach verbindt en ontspant, de muziek ceëert sfeer zonder woorden.

Het feit dat Eric en Femke samen optreden, schept nieuwe vormen: haar journalistieke achtergrond versus zijn frisse, droge humor. Zijn pianospel, haar zang. De één vanuit de zaal, de ander op het podium. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Samen modereren ze net zo makkelijk een expertpanel als een interview met de CEO. Ze zorgen voor de serieuze kijk en voor de lichte toon, in de vorm van muziek of cabaret. Femke en Eric gebruiken theater- en tv-wetten om te zorgen voor de broodnodige afwisseling, waardoor deelnemers langer geboeid en geconcentreerd blijven.

Eric Bergsma is een getalenteerd pianist, componist en muzikaal improvisator. Daarnaast is hij cabaretier. Femke Wolthuis presenteerde verschillende nieuwsprogramma's voor RTL en NOS, maar heeft ook ruime theaterervaring. Als duo zijn ze grappig, dynamisch en maken ze bij iedere gelegenheid op natuurlijke wijze contact met de deelnemers. Laat uw bijeenkomst naar een hoger plan tillen door dit unieke duo!

Femke en Eric modereren ook in het Engels en Duits.

RECENTE PROJECTEN (SELECTIE)

Dairy Campus

Dairy Campus Lees meer

Baker Tilly Berk Netwerkdiner

Baker Tilly Berk Netwerkdiner Lees meer

ActiZ Zorgcongres

ActiZ Zorgcongres Lees meer