Leren van Martin Luther King – I have a dream!

20 januari 2009
Categorieën: Gezien gehoord gelezen
Geen reacties »

Professionele sprekers leren iedere dag en het mooie is: ze helpen elkaar beter te worden in hun vak! Binnen de Professional Speakers Association Holland en de Vereniging Goede Dagvoorzitters is dat precies waar we mee bezig zijn: elkaar en het vak naar een hoger niveau brengen.

Ook op internet wordt er de nodige kennis gedeeld. Zo kwam ik een analyse tegen van de beroemde speech van Martin Luther King: I have a dream! Zowel professionals als gelegenheidssprekers kunnen veel leren van deze fantastische spreker.
Nieuwsgierig? Kijk dan op: http://sixminutes.dlugan.com/2009/01/18/speech-analysis-dream-martin-luther-king/

Mijn professionele droom (privé heb ik natuurlijk minder bescheiden wensen voor de wereld) is dat de wereld beter leert discussieren.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie