Twitteren tijdens de speech

6 april 2009
Categorieën: Gezien gehoord gelezen
Geen reacties »

Ik hoor het gerucht van steeds meer sprekers: twitteren tijdens presentaties schijnt toe te nemen. Of het publiek zich nu verveelt of juist zo geïnspireerd raakt dat er meteen de behoefte is meningen uit te wisselen, het is in ieder geval iets om rekening meet te houden.

Ik las een interessant artikel van MarK Ivey over dit onderwerp. Kijk eens op: http://ioncorporation.com/blog/?p=958

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie