www.ted.com

10 april 2009
Categorieën: Gezien gehoord gelezen
Geen reacties »

Op www.ted.com vond ik een enorme verzameling video-opnames van internationale topsprekers. De onderwerpen lopen uiteen van ‘samenwerking onder bacteriën’ tot ‘de wiskundige voorspelbaarheid van internationale politiek’, maar allemaal hadden ze één ding gemeen: dat de getoonde visie ongelofelijk inspirerend is om naar te kijken.

Of je nou een spreker zoekt, wilt leren van hoe anderen spreken óf simpelweg nieuwsgierig bent naar allerlei onverwachte onderwerpen, www.ted.com is een aanrader!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie