Je publiek beter bereiken: doe gewoon

15 februari 2010
Categorieën: Over vragen stellen en discussie voeren
Geen reacties »

Veel optredens van dagvoorzitters, discussieleiders en sprekers missen effect, simpelweg omdat ze te veel hun best doen. Ze ‘spelen de professionele spreker’ in plaats van gewoon hun verhaal te vertellen.

Je publiek zit niet te wachten op een ‘ performance’, het wil inspiratie en motivatie horen in je verhaal. De kracht van je optreden moet zitten in wat je te vertellen hebt, je overtuigt je publiek niet met een opgeklopte toon.

Vergeet de luide stem, de brede lach. Wees oprecht … doe maar gewoon.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie