Je publiek beter bereiken: van harte welkom

15 maart 2010
Categorieën: Geen rubriek
Geen reacties »

Of je nu dagvoorzitter bent, spreker of organisator, het is belangrijk dat je gasten zich welkom voelen én dat je echt contact met ze maakt. Zelf spreek ik vooraf altijd zo veel mogelijk mensen, bij de inloop en de koffie. Ik proef de sfeer en kan peilen wat er leeft, waardoor het resultaat tijdens de bijeenkomst beter wordt.
Als de deelnemers de zaal in gaan, sta ik bij de ingang om ze welkom te heten. In het algemeen wordt die ontvangst gewaardeerd en het is prettig als de gasten je gezicht al een keer gezien hebben voordat je op het podium verschijnt.

Het betekent dat ik ruim op tijd klaar moet zijn met mijn voorbereidingen in de zaal en niet op het laatste moment binnen kan komen hollen. Ik zie het vrijmaken van deze tijd als investering in een geslaagde bijeenkomst.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie