Je publiek beter bereiken: herhaling

16 juli 2010
Categorieën: Je publiek beter bereiken
Geen reacties »

Vernieuwende inzichten zijn geweldig inspirerend. Maar zou je daarom nooit mogen herhalen wat al eerder gezegd is? Nee, soms hebben mensen gewoon behoefte aan bevestiging van wat ze al wisten of moeten ze weer even herinnerd worden aan wat echt belangrijk is. Ook herhaling kan inspirerend en motiverend zijn!

Vergelijk het met de wereldtoppers in de sport: Roger Federer, Tiger Woods, Cristiano Ronaldo … zij kunnen een leuk balletjes slaan en trappen, maar toch hebben ze nog iedere dag behoefte aan een trainer/coach!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie