Ook in 2014: Lars For Free. Inschrijving nu geopend.

16 november 2013
Categorieën: Gastblog, Nieuws
Geen reacties »

Na het succes van de afgelopen twee jaren, bieden we ook in 2014 Lars for Free. Heb jij een evenement, seminar of debat dat schreeuwt om professionele leiding, maar heb je geen of weinig budget? Stuur ons een mail en wie weet is Lars Sorensen je gratis dagvoorzitter: professioneel, origineel, dynamisch en energiek.

Lars mailchimp

Steeds meer organisaties en bedrijven zien de meerwaarde van een professionele presentator of dagvoorzitter. Het is nu eenmaal een rol die meer inhoudt dan alleen het aankondigen van sprekers , een microfoon vast houden en op je horloge kijken. Een goede dagvoorzitter creëert de juiste dynamiek én verbinding tussen sprekers en zaal, inhoud en vorm, proces en programma. Niet iedere organisatie heeft echter het budget voor een professional. Maak gebruik van #LFF en wellicht is de door jou gezochte presentator, dagvoorzitter, trainer of acteur volledig gratis.

Uit de inzendingen selecteren we 5 projecten waar Lars zich 1 dag gratis volledig voor gaat inzetten. De afgelopen jaren heeft hij op deze manier onder ander als dagvoorzitter een event gepresenteerd voor communicatie studenten in Groningen, een workshop presentatie techniek gegeven voor zorgprofessionals, als acteur in een voorstelling gespeeld rondom het thema pesten en als voice-over stemmen in gesproken voor War Child Nederland.

Gebruik je creativiteit en stuur voor 14 januari 2014 je aanvraag in via info@dagvoorzitter.nl

Be Sociable, Share!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie