Winnaars Lars for Free bekend

15 januari 2014
Categorieën: Nieuws
Geen reacties »

Ook in 2014 was er weer flinke belangstelling voor Lars for Free: de jaarlijkse actie waarbij dagvoorzitter Lars Sorensen zijn diensten gratis ter beschikking stelt aan opdrachtgevers die wel behoefte hebben aan een professionele gespreksleider, maar geen budget hebben.
De inschrijvingstermijn is gesloten en de vijf winnaars zijn door Lars bepaald.

lars zwart wit

De winnaars van Lars for Free 2014 zijn:

The young professional of the Year: Lars heeft een speciale klik met ondernemerschap en dat maakt dit tot een logische keuze.

Leger des Heils: deze instelling is in 2014 al 125 jaar actief in Dordrecht, de stad waar Lars woont. En deze aanvraag valt natuurlijk helemaal binnen Lars zijn wens veelvuldig MVO-opdrachten te doen.

Stichting Gezondheidsaward: deze instelling richt zich vooral op het stimuleren van gezondheidsdenken bij bedrijven. De perfecte combinatie dus, van Lars zijn gevoel voor ondernemerschap en zijn betrokkenheid bij volksgezondheid, op welk vlak hij eerder bijeenkomsten leidde.

MKB Groningen: ook hier steekt Lars’ affiniteit met ondernemerschap weer de kop op.

UWV: deze organisatie stelt vooral prijs op Lars zijn vermogen om bijeenkomsten ook in het voortraject mee vorm te geven. En dat trok hem aan in deze aanvraag.

Lars for Free is daarmee voor dit jaar gesloten. Maar natuurlijk zijn er binnen Dagvoorzitter.nl altijd mogelijkheden, als het gaat om echte MVO-aanvragen. Daarnaast werkt dagvoorzitter Gert-Jan Jansen op aanvraag volgens het principe ‘niet goed, geld terug’.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Mijn reactie